Skip links

Jogi nyilatkozat

Ezen az oldalon a jelen weboldalra látogató Internet felhasználókra vonatkozó jogi utasítások találhatóak.

Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlap látogatása révén ön elfogadja az alábbiakban leírtakat, melyeket a Laptopbox Bt. megváltoztathat.

A www.laptopbox.hu weboldal tulajdonosa és működtetője a Laptopbox Bt., (továbbiakban „Laptopbox”). A weboldalon elhelyezett anyagokat a szellemi tulajdonra vonatkozó törvények védik, és azokat a Laptopbox birtokolja, vagy használatukra jogosult. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak a tartalomszolgáltató előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 1959. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Cégünk fenntartja a jogot, hogy bármikor és előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa a weboldal tartalmát, ennek következtében nem tudja teljesen garantálni, hogy a weboldalon található információk teljes mértékben naprakészek vagy kimerítőek.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a weboldalon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Return to top of page